📥 El proper dia 26M tindrem una cita molt Important amb les eleccions municipals a Cunit. Si aquest dia no estàs al poble, Segueix les més indicacions per poder votar per correu. El 26M vota, el futur de Cunit és a les teves mans. ❤️🌴

👩🏻👨🏻‍Sabies que a Cunit som més dones que homes? Com podeu veure en el gràfic hi ha 6.310 cunitenques i 6.016 cunitencs. Cunit som tots i totes!

📊 Cada final d’any actualitzem el Padró Municipal. Aquest 31 de Desembre del 2018 érem 12.326 cunitencs i cunitenques. El nostre poble creix i entre tots hem de fer un gran Cunit, El Cunit Del Futur.

🚗 Donem suport al Pacte del Penedès Marítim. La millora de la mobilitat és imprescindible pels cunitencs i cunitenques. Per això donem suport a la bonificació del peatge de Cunit/Cubelles pels residents i un major descompte del peatge de Vallcarca pels residents de dilluns a diumenge.

📍Sabies que a Cunit tenim gent empadronada procedent dels cinc continents? Cunit som una societat oberta, multicultural i acollidora. Cunit som tots i totes. Des de Impulsem Cunit estem molt orgullosos de la nostra multiculturalitat.

👶🏻👩🏽 Sempre es diu que Cunit és un poble de gent gran, i no deixa de ser cert, però com vam mostrar en aquest gràfic, més de la meitat dels cunitencs i cunitenques tenen menys de 50 anys. Des d’Impulsem Cunit tenim clar que Cunit ha de ser un poble per a tots … Joves i no tan joves!

1️⃣0️⃣ RAONS ❤️🌴👉🏼El proper diumenge esperem que hi hagi molta participació a les eleccions municipals. Potser tens algun dubte, potser no saps a qui votar. Des d’Impulsem Cunit us donem 10 raons per donar-nos suport, 10 raons perquè voteu el millor futur per Cunit, 10 raons per votar al cor de la palmera, 10 raons per votar Impulsem 📥

📚 Sant Jordi és un gran dia, una Diada on celebrem la cultura, l’amor i el respecte. A Cunit, a part de ser una diada també és un gran dia per recordar. Avui fa 30 anys s’inaugurava el servei de Biblioteca a Cunit, amb el Centre de Lectura que hi havia al Casal Municipal. Al Casal va començar una gran història que perdura en el temps. Felicitar a tots i totes les que han fet possible aquest servei, i en especial a la Marisa, la nostra directora, tota una institució.

📉 L’atur baixa a Cunit. Una molt bona notícia per a tots. Hem de seguir treballant per reduir el percentatge i aconseguir que els cunitencs i cunitenques a l’atur puguin trobar feina. Felicitar a l’equip tècnic del SOM Cunit per tota la feina que fan per millorar la situació d’atur.

🚊 Molts cunitencs i cunitenques agafen el tren cada dia per treballar i desplaçar-se a Barcelona i l’Àrea Metropolitana. És imprescindible millorar les freqüències i noves tarifes. (Reduir una zona, de la 5 a la 4 i una Tarifa plana per al Penedès Marítim).

📂 Seguim reduint el deute de l’Ajuntament de Cunit. Gràcies a l’esforç de tots els cunitencs i cunitenques podrem afrontar el futur en millors condicions que en el passat. Es dibuixen escenaris en els quals es podran fer moltes coses que fins al dia d’avui no hem pogut realitzar.

🗑🎋🍃El futur és la conservació del medi ambient. A Cunit la taxa de reciclatge no és de les millors. Per això hem de continuar treballant per millorar el reciclatge, conservar el medi ambient i fer de Cunit un poble sostenible. No pot ser que cada cunitenc i cunitenca generem més de 2kg de brossa.