Ja fa més d’un mes que es va decretar l’estat d’alarma i el confinament al conjunt de l’Estat.   El Govern municipal continua treballant per no deixar ningú enrere.

Des del primer dia es van impulsar un conjunt de mesures per garantir la seguretat de tots els cunitencs i cunitenques, seguint les instruccions de les diferents administracions i adaptant-les a la nostra realitat municipal.

El projecte municipal d’Impulsem Cunit comença. Un llarg camí ens espera, convençuts fermament que el nostre objectiu i la nostra essència ha estat, és i serà treballar i fer possible el millor Cunit per a tots i totes....

Impulsem Cunit está formado por personas que ponen Cunit por delante de todo. Un grupo de gente que proviene de diversas sensibilidades políticas, pero que les une el interés de tirar para adelante nuestro pueblo. Una de las frases que podría definir mejor el espíritu de Impulsem Cunit sería esta: Mi Bandera la de la Palmera.

El futuro es como el final de ‘Los Serrano’, un sueño. Una palabra que da miedo; FUTURO, pero que a la vez también da impulso y esperanza. He imaginado muchos futuros para Cunit, unos mejores y otros peores, pero siempre en ellos había jóvenes implicados. Y es que es muy difícil poder imaginarse un Cunit sin nosotros, los “neófitos” cunitenses. Soy de los que cree que todo tiene su principio y su final, y que cada generación tiene que tener su protagonismo en su justo momento, y creo que ahora es nuestro momento.

Les properes eleccions municipals estan a caure, el 26 de maig del 2019 haurem d'escollir quines són les persones seran les responsables de governar i interactuar amb els cunitencs i cunitenques durant els pròxims quatre anys. Cunit no es pot quedar atrapat en el passat. El que queda molt clar és que Cunit ha de mirar al futur, ha de pensar en el seu futur, i aquest serà el gran repte del proper consistori. El poble ha passat uns anys difícils. Durant aquests anys s'han hagut de corregir els grans i greus errors del passat.